Slankekur anden fase af eksperimentet

0
2467

Som skrevet i Vægtstigning efter slankekur et eksperiment begyndte jeg anden fase af min slankekur. Jeg var dog nødt til, at udskyde den da der kom en række nye festligheder i vejen. Ja, jeg ved det godt, det er bare en dårlig undskyldning. Men jeg er jo også bare et menneske.

Så den 1. oktober begyndte jeg for alvor anden fase af mit eksperiment med denne protein slankekur. Det var mandag efter en weekend med et endog meget stort indtag af alle de usunde ting. Fastfood, is, sovs og kartofler, slik, sodavand, ja alt hvad du kan forestille dig af usundt. Jeg vil ikke fortælle dig, hvad vægten stod på mandag morgen, men spændt var jeg på at se, hvor hurtigt vægttabet ville sætte ind.

Slankekur den første uge

Tirsdag havde jeg taget yderligere 300 gram på, men det var forventeligt efter weekendens udskejelser, men så …… onsdag havde jeg tabt 1,1 kg og torsdag yderligere 500 gram. Efter den første uge, eller rettere frem til min snydedag lørdag, havde jeg tabt 1,9 kg 300 gram fra mandag til tirsdag. Altså et vægttab på i alt 1,6 kg. på de første 5 dage.

Det må siges at gå rimeligt stærkt, og selvom vi ved, at det gør det altid i begyndelsen af en slankekur, så er det ret godt.

Slankekur den anden uge

Et par dage ind i den anden uge af protein slankekurens anden fase, fortsætter vægttabet. Efter at have taget 300 gram på efter snydedagen, er vægttabet på 500 gram. Netto 200 gram. Her havde jeg regnet med, at jeg først ville se resultater i slutningen af ugen, så det tegner godt.

Det bliver spændende at følge udviklingen hen imod slutningen af året. Når jeg mit mål, eller må jeg fortsætte ind i 2013 for, at nå ned på min ønskevægt?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here