Motivation til Slankekuren

0
3583

Mangler du motivation til slankekuren? selvom du udmærket er klar over at det skal til at være nu? du er ikke alene, mange mennesker har svært ved at få sig selv motiveret til at spise anderledes, så de kan tabe sig, men når du finder hemmelighederne til at få dit hoved i med ind det spil, du ønsker vil din slankekur komme ganske naturligt.

Ingen Motivation til Slankekuren?

1. Se ikke på opgaverne, men se på belønningerne. Du kan besejre din slankekur selv før du starter på den, hvis du fokuserer og bruger din energi på, hvad du skal gøre på daglig basis. Ja, du vil blive nødt til ændre dine valg af fødevarer og reducere dit kalorie indtag, men dette arbejde vil give dig præcis det, du vil have ud af livet. Fokuser dine tanker på, hvor stor den føles af at have tabt sig er og alle de muligheder, der vil åbne sig for dig, når vægten er ideal, og du vil hurtigt finde ud af at spise sundere mad er nemmere.

2. Foretage store nok ændringer så resultaterne kan ses. Forskning viser, at folk, der foretager betydelige ændringer i deres kost og / eller motion er mere tilbøjelige til at få hurtigere resultater, og disse hurtige resultater bliver en stærkt motivations faktor.

3. Arbejd med andre. Du findes ingen bedre motivation end når man er en del af en gruppe eller samfund, der alle arbejder mod det samme mål. Du kan endda bede en ven om at deltage i en vægttab konkurrence med dig for en ekstra motiverende løft.

4. Hold negative tanker under kontrol. Du vil ikke kunne undgå negative tanker eller tanker om at stoppe fra at konstant at bombe dit hoved, men disse er kun tanker. Stop dem, så snart du hører dem og koncentrere dig om dit mål. Du vil hurtigt opdage, at jo mindre tid du giver en negativ tanke til at være i dit hoved jo mindre er sandsynligheden for, at det påvirker dine handlinger.

Samarbejde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here