Kålkuren virker den virkelig?

0
5259

Hvad går Kålkuren ud på?

Kålkuren har fået en masse opmærksomhed i de seneste år. Mange mennesker bruger den hele tiden. Dette er den bedste slankekur for dem, der elsker kål og har ikke noget imod at spise det i en længere periode. Når du har den rigtige opskrift på kålsuppen, kan det være at du vil synes den er lækkert og ikke mindst nærende på samme tid.

Kålsuppe kan spises, når du er sulten. Du kan spise så meget som du kan, og når du har lyst. Det er klart en af de bedste ting ved denne kålkur. Du kan spise det, indtil du er mæt, uden du behøver at bekymre dig om det. Opskriften er nem, og alle kan gøre det, så længe du har følgende ingredienser.

 

Ingredienser i Kålkuren

  • Håndfuld grønne løg
  • Grøn peber
  • Dåse hakkede tomater
  • Selleri
  • Lipton løgsuppe miks
  • Bullion terning
  • Kålhoved

Du kan også tilføje andre grøntsager som du har lyst til.

Start med at skære grøntsagerne i små stykker og dæk det til med vand i en gryde. Tilsæt hakkede tomater og kog det i ca ti minutter. Lad det simre indtil grøntsagerne er møre. Du kan smage det til med salt og peber og hvad du ellers har lyst til.

Ideer til Kålkuren

Kål

Du skal derefter følge en rutine i de næste par uger. Den første uge, skal du spise alle de frugter og grøntsager, som du vil. Men det er dog bedst at undgå bønner, ærter og majs. Med de frugter og grøntsager, kan du spise alt det kålsuppe, du har lyst til.

Den anden uge med kålkuren, kan du igen spise alle de frugter og grøntsager du vil. Den tredie uge vil være den, hvor du spiser alle de bananer og mælk, som du kan asammen med din kålkur er dette den grundlæggende idé i hele kålsuppekuren.

Der er mange forskellige ideer til kålkuren, og de er alle lidt forskellige fra hinanden. Når du har fundet ud af, hvilken en der er bedst for dig, vil du være på rette spor. Den eneste ting, der normalt forbliver den samme, er den ovenstående opskriften på kålsuppe. plus/minus et par ingredienser, den er mest kendt som kålkuren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here