Hold vægten

0
2638

Hvad enten du skal tabe dig 5 kg eller 30 kg, som jeg, så spekulerer du sikkert over, om du kan holde idealvægten, når kuren er slut. Jeg vil provokere dig lidt, og sige, at det kan du ikke. Med mindre, du lægger dine kostvaner om og begynder at motionere bare lidt.

Når du har nået din ønskede vægt og kuren dermed er ovre, skal du ikke kaste dig over alt det, som du ikke har spist under slankekuren. Gør du det, så vil du hurtigt være tilbage ved udgangspunktet. Slankekuren skulle gerne have hjulpet dig af med de overflødige kilo på en hurtig og effektiv måde, og er ikke den måde, du skal spise på resten af livet.

Slankekur

Undervejs på kuren, er du blevet lettere og alene af den grund, har du fået mere energi. Måske har du fået så meget energi, at du er begyndt at motionere eller ligefrem træne i et fitness center. Derfor har du også behov for flere kulhydrater end til at begynde med. Langsomt men sikkert bør du derfor indtroducere fx frugt og andre grøntsager i din kostplan. Eftersom du gerne vil holde idealvægten, så ved du selvfølgelig godt, at du skal spise mindre portioner mad.

Hvis du før slankekuren spiste masser af junkfood, fedende mad, slik og drak sodavand i spandevis, så er det selvfølgelig ikke det, du skal kaste dig over igen med mindre du gerne vil tage kiloene på igen og mere til.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here